Werkwijze

Kennis maken
Tijdens een eerste, vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en leg ik uit hoe het vastleggen van uw levensverhaal in zijn werk gaat. Samen nemen we uw wensen en mogelijkheden door. Welke thema’s wilt u bespreken? Heeft u zelf al aantekeningen gemaakt of dagboeken bijgehouden? En heeft u voldoende foto’s voor uw eigen biografie? Na dit gesprek ontvangt u van mij een prijsopgave per mail.

Gesprekken
Wanneer we samen verder willen gaan, spreek ik met u af waar het eerste interview over zal gaan. Dan kunt u zich alvast voorbereiden. Een interview duurt ongeveer 2 uur en neem ik op met een dictafoon. Ook maak ik aantekeningen. We spreken af op een voor u prettige plek. Dat kan uw eigen keukentafel zijn, maar ook een neutrale plek. Na de interviews ga ik schrijven. U krijgt zo snel mogelijk na het laatste interview de tekst van uw levensverhaal in concept toegestuurd. U kunt dan nog zaken aanpassen of aanvullen.

Naar de vormgever en drukker
De definitieve tekst stuur ik samen met beschikbare foto’s en ander beeldmateriaal (brieven, kindertekeningen, trouwkaart etc.) naar de vormgever. Ik werk hiervoor samen met een vaste vormgever, met meer dan 30 jaar ervaring. Hij gaat aan de slag met het ontwerp van uw boek. Als dit klaar is, stuur ik u eerst de digitale versie van het boek. U kunt nu nogmaals eventuele aanpassingen doorgeven. Na uw akkoord sturen we het boek naar de drukker. U krijgt 1 exemplaar gratis thuisbezorgd, maar kunt natuurlijk altijd exemplaren bijbestellen.

Reactiemogelijkheid is gesloten